Odpiralni čas:
 
ponedeljek - petek:
11.00 - 19.00
 
 
 
 
 
 
 
 

Poziv h glasovanju na referendumu za ohranitev novele Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

15 December 2015 > 18 December 2015 V nedeljo, 20. decembra pridite na volišča in označite ZA!

Kulturno umetniško društvo Mreža, katerega del je Galerija Alkatraz podpira novi zakon o družinskih razmerjih in poziva člane, članice, podpornike in podpornice, da se udeležijo referenduma, 20. decembra, in glasujejo ZA.

"Redkokdaj pride trenutek, ko lahko kot aktivni posamezniki in posameznice prispevamo svoj glas k enakopravnosti vseh. Preteklost nas uči, da se tisti, ki aktivno prispevamo k enakopravni obravnavi vseh ljudi, zmeraj vpišemo na pravo stran zgodovine. Osebno referendum 20. decembra razumem kot priložnost, da že jutri skupaj zaživimo v bolj pravičnem svetu. Ljubiti vsakega sočloveka brez predsodkov in zidov, dajati drugim sebe in zahtevati nič v zameno, šele tako postajamo ljudje.

Zato vas v imenu kampanje Čas je ZA vabim, da se skupaj udeležimo že predčasnega glasovanja. 15., 16. in 17. decembra lahko glas ZA oddate na sedežu upravne enote, v volilnem okraju vašega stalnega prebivališča. Ne glede na to, če bomo glas ZA oddali predčasno ali v nedeljo, 20. decembra, imamo na referendumu priložnost, da se skupaj vpišemo na pravo stran zgodovine" (Ana Dolinar).

Več informacij o novem zakonu in referendumu najdete na strani: http://casjeza.si/ali FB strani: https://www.facebook.com/casjeZA/. Tam pa najdete tudi obilo informacij povezanih z referendumom. Pozivamo Vas tudi, da podpišete petijcijo za ohranitev novega zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Več informacij najdete na: http://www.pravapeticija.com/a/111437


Čas je za! Predcasno glasovanje