Odpiralni čas:
 
ponedeljek - petek:
11.00 - 19.00
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Kulturno umetniško društvo Mreža / Galerija AlkatrazMasarykova 24, 1000 Ljubljana

Telefon: + 386 (0) 1 434 03 45

Fax: + 386 (0) 1 432 33 78

Internetna stran: galerijalkatraz.orgKako nas najdete   -  zemljevid 

Kontakt
Jadranka Plut Jadranka Plut, od leta 2000 do 2018 umetniška vodja Galerije Alkatraz. Diplomirana umetnostna zgodovinarka, bivša članica Nacionalnega sveta za kulturo in predsednica Asociacije - društva nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjelcev na področju kulture in umetnosti. Trenutno zaposlena na Ministrstvu za kulturo RS.

 
Ana Grobler Ana Grobler, od leta 2018 umetniška vodja v Galeriji Alkatraz, je magistica umetnosti (ALUO, Ljubljana, 2013). V galeriji pomaga pri organizaciji razstav in skrbi za grafične in vizualne komunikacije. Na mednarodnem feminističnem in queer festivalu Rdeče zore sodeluje kot članica programske ekipe. V študijskem letu 2009/10 je prejemala štipendijo za deficitarne poklice Ministrstva za kulturo RS.
Elektronski naslov: galerija.alkatraz@gmail.com

 
Nevena Aleksovski Nevena Aleksovski, akademska slikarka, trenutno na podiplomskemu študiju  na programu Kulturologija na FDV-u v Ljubljani, bivša prostovoljka Evropske prostovoljne službe  na projektu Metelkova mesto-multimedijska podpora. Njeno delo v društvu je pred vezano na vodenje delavnic za otroke in mladino. Poleg tega skupaj z Danijelo Zajc vodi festival Reciklart.

 

 
 
Anabel Černohorski Anabel Černohorski (1991) je rojena v Ljubljani. Leta 2013 je diplomirala na Oddelku za umetnostno zgodovino na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Od leta 2013 dela v Galeriji Alkatraz, kjer je kurirala tudi nekaj razstav. Od leta 2014 je članica umetniškega odbora in kustosinja Galerije Nočna izložba Pešak (AKC Metelkova mesto). Leta 2017 je bila vključena v program Usposabljanje na delovnem mestu - mladi, ki ga vodi Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije.


 

 
Sebastian Krawczyk Sebastian Krawczyk, nekdanji prostovoljec Evropske prostovoljne službe v KUD Mreži . Sociolog, diplomirani slavist. Kot asistent Galerije Alkatraz pomaga pri organizaciji razstav in ostalih del, vezanih na galerijo.
E - naslov: galerija.alkatraz@gmail.com


 
Danijela Zajc Danijela Zajc, handy-mojstrica za vse, od teorije do prakse. Članica programske ekipe festivala Rdeče zore, pevka FPZ Z'borke in aktivna članica kolektiva Cirkusarna NaokROG. Je diplomirana sociologinja kulture in pedagoginja na Univerzi v Ljubljani.  Je tudi izkušena voditeljica delavnic in vodja festivala Reciklart.
E - naslov: danijela.zajc@gmail.com


 

Če želite prejemati naša obvestila nam pišite na