Odpiralni čas:
 
ponedeljek - petek:
11.00 - 19.00
 
 
 
 
 
 
 
 

Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo

22 November 2013 Vabljeni na enodnevno razstavo skupine Borghesia in Andraža Muljavca, z naslovom Dub photo, v petek, 22. novembra 2013, ob 21.00, v Galerijo Alkatraz, AKC Metelkova mesto. Dogodek bo potekal v sklopu ReŠevalne akcije za ohranitev Radia Študent in vsemetelkovskega Velikega ReŠi benefita Radia Študent.

Dvomesečna ReŠevalna akcija za ohranitev Radia Študent: ReŠi RŠ, bo svoj vrhunec doživela v petek, 22. novembra, na Metelkovi. Program se bo odvijal vso noč v vseh osmih klubih in drugih prostorih za enotno ceno: 10 €, za bogat in razgiban glasbeni program. Denar od vstopnic bo namenjen Radiu Študent, ki se je zaradi finančnih težav znašel v težkem položaju. Ne zamudite velike metelkovske reševalne »akcije« RŠ  in postanite ReŠevalka ali  ReŠevalec Radia Študent! Program celotnega dogajanja najdete na spodnji povezavi.

Ker tudi Borghesia podpira Radio Študent, je pripravila razstavo v Galeriji Alkatraz. To je izjava podpore projektu ohranitve Radia Študent.

Pred izidom novega albuma "In človek je ustvaril boga" Borghesia v sodelovanju z Andrejem Muljavcem predstavlja serijo fotografij, v kateri se ukvarja z vprašanjem kako glasbeno dub tehniko prenesti v medij fotografije, kot tudi s remake-i podob ikon tega prostora in časa, med drugimi tudi z ready-madeom Dada kolo Marcela Duchampa, ki letos slavi častljivih sto let.

Teme:

Špageti - Clint Eastwood,

Rdeča vrtnica - Mao Zedung,

Zlati otrok - Marija Pomagaj Brezje,

Dada kolo - Marcel Duchamp



Dub photo ReŠi-RŠ-web Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo Borghesia in Andraž Muljavec: Dub photo