Galerija je odprta:
Ponedeljek - četrtek:
11.00-15.00
in 16.00-20.00
Petek:
15.00-23.00
Kontakt

Kulturno umetniško društvo Mreža / Galerija AlkatrazMasarykova 24, 1000 Ljubljana

Telefon: + 386 (0) 1 434 03 45

Fax: + 386 (0) 1 432 33 78

Internetna stran: galerijalkatraz.orgKako nas najdete   -  zemljevid 

Kontakt
Jadranka Plut Jadranka Plut, od leta 2000 umetniška vodja in domača kuratorica Galerije Alkatraz. Diplomirana umetnostna zgodovinarka, ki končuje podiplomski študij na oddelku umetnostne zgodovine Filozofske fakultete v Ljubljani. Je članica Nacionalnega sveta za kulturo in predsednica Asociacije - društva nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjelcev na področju kulture in umetnosti.
Elektronski naslov: kud.mreza@guest.arnes.si

 
Ana Grobler Ana Grobler, asistentka v Galeriji Alkatraz, je magistica umetnosti (ALUO, Ljubljana, 2013). V galeriji pomaga pri organizaciji razstav in skrbi za grafične in vizualne komunikacije. Na mednarodnem feminističnem in queer festivalu Rdeče zore sodeluje kot članica programske ekipe. V študijskem letu 2009/10 je prejemala štipendijo za deficitarne poklice Ministrstva za kulturo RS.
Elektronski naslov: galerija.alkatraz@gmail.com

 
Nevena Aleksovski Nevena Aleksovski, akademska slikarka, trenutno na podiplomskemu študiju  na programu Kulturologija na FDV-u v Ljubljani, bivša prostovoljka Evropske prostovoljne službe  na projektu Metelkova mesto-multimedijska podpora. Njeno delo v društvu je pred vezano na vodenje delavnic za otroke in mladino. Poleg tega skupaj z Danijelo Zajc vodi festival Reciklart.

 

 
 
Anabel Černohorski Anabel Černohorski (1991) je rojena v Ljubljani. Leta 2013 je diplomirala na Oddelku za umetnostno zgodovino na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Od leta 2013 dela v Galeriji Alkatraz, kjer je kurirala tudi nekaj razstav. Od leta 2014 je članica umetniškega odbora in kustosinja Galerije Nočna izložba Pešak (AKC Metelkova mesto). Živi in dela v Ljubljani. Trenutno je vključena v program Usposabljanje na delovnem mestu - mladi, ki ga vodi Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije.


 

 
Sebastian Krawczyk Sebastian Krawczyk, nekdanji prostovoljec Evropske prostovoljne službe v KUD Mreži na projektu Metelkova mesto-multimedijska podpora. Sociolog, diplomirani slavist. Kot asistent galerije Alkatraz pomaga pri organizaciji razstav in ostalih del, vezanih na galerijo. E - naslov: galerija.alkatraz@gmail.com


 
Danijela Zajc Danijela Zajc, handy-mojstrica za vse, od teorije do prakse. Članica programske ekipe festivala Rdeče zore, pevka FPZ Z'borke in aktivna članica kolektiva Cirkusarna NaokROG. Je diplomirana sociologinja kulture in pedagoginja na Univerzi v Ljubljani.  Je tudi izkušena voditeljica delavnic in vodja festivala Reciklart.
E - naslov: danijela.zajc@gmail.com


 
Sunčan P. Stone Sunčan P. Stone, prevajalec, lektor angleškega jezika in fotograf. Njegovih odličnih  fotografij postavitev in otvoritev razstav se v galeriji vedno znova razveselimo. E - naslov: suncanstone@gmail.com
 
Lili Anamarija No, prevajalka in lektorica angleškega jezika, ki išče izzive v umetniškem ustvarjanju. Je namreč tudi študentka slikarstva na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Ta zmes njenih zanimanj in interesov jo konstituira kot izvrstno prevajalko tekstov o umetnških tematikah. E - naslov: lili_anamarija_no@yahoo.com
 

Če želite prejemati naša obvestila nam pišite na