Galerija je odprta:
Ponedeljek - četrtek:
11.00-15.00
in 16.00-20.00
Petek:
15.00-23.00
Reciklacija: Šablonski sitotisk

14 Oktober 2017 17:00 Vabljene_i na delavnico sitotiska za otroke od 5. leta starosti (starši dobrodošli), v okviru soboto, 14. oktobra 2017, ob 17. uri, pred Galerijo Alkatraz, AKC Metelkova mesto. Delavnica poteka v sklopu Reciklacije - projekta mesečnih ustvarjalnih delavnic za otroke.


Kdaj: sobota, 14. oktober, ob 17h
Kje: dvorišče pred Galerijo Alkatraz in METATISK studio (AKC Metelkova Mesto)
Kdo: otroci od 5. leta dalje (starši dobrodošli)
Prijava na: festival.reciklart@gmail.com

*******************************************************
RECIKLAKCIJA - projekt mesečnih ustvarjalnih delavnic za otroke (podmladek Reciklarta) vas vabi na še eno ustvarjalno druženje za male in velike, tokrat na delavnico šablonskega sitotiska!
Druženje bomo začele_i z obiskom zunanjih dvorišč AKC Metelkove Mesta ter si ogledale_i navdušujoče murale, kipe, razne intervencije in še marsikaj drugega! Nato se selimo v čisto pravi sitotisk studio - METATISK studio, tudi na Metelkovi. Tam se pa bomo naučile_i popularne tehnike šablonskega sitotiska, s pomočjo katere lahko svoje majice, torbe in druga bombažna oblačila popestrimo s svojimi izvirnimi kreacijami.Zaželjeno je, da s seboj prinesete majice, torbe, itn. ki jih želite potiskati.Dobimo se v soboto, 14.okobra, ob 17h pred Galerijo Alkatraz na Metelkovi!
Pridite, super bo! :)

Obvezne prijave na: festival.reciklart@gmail.com.
Delavnica je brezplačna. Vodita jo Nevena Aleksovski in Danijela Zajc.

Organizacija: KUD Mreža/Reciklart
Koprodukcija: Tiskarski studio Metatisk
Projekt podpira MOL, Oddelek za kulturo.
Vabljene_i!